lördag 28 januari 2017

Muslimska migranter till Libyen, inte EU.

Äntligen har EU börjat tala om Libyen som plats för flyktingstäder, industrier, skolor. Vänstern vill se ett islamistískt EU och ser ingen skillnad på ett islamistiskt ÉU och ett judeo-kristet. något jag har föreslagit mångá gånger. Googla på Stöd till migrantläger i Afrika får tummen upp från EU:s medlemsländer

Tilläggas görs att "vänstern inte ser någon skillnad på ett islamistiskt EU och ett judeo-kristet". De önskar gärna att EU blir som deras idealländer Syrien, Irak, Iran ch altmer Turkiet.

Tanken att använda Libyen som ändplats för muslimska migranter,och annonsera att det sen är absolut stopp utom för inbjudna individer, är sista chansen att rädda EU. För övrigt endast icke-muslimer till EU. Där är många nog icke-muslimer som förföljs i världen och behöver hjälp, som yazidier länk, länk, länk . 

Sen Obama och NATO avlivade diktatorn Khaddafi har det blivit klart att endast en diktator kan kontrollera det landet. Obamas mord var helt emot kongressen som har ensamrätt om krig.

Jag brukar jämföra Israel med Libyen. Israel i samma geografiska område men med 100 gånger högre folktäthet. Kan Israel är det tekniskt möjligt i Libyen, om viljan finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar