söndag 4 juni 2017

De lyckade svenskar Expressen är mest avundsjuk på, konstigt nog korrelerar de väldigt väl med EUs definition av antisemitism.

Jag såg den avundsjuka listan först på länk, sedan slog det mej att den väldigt väl korrelerar med länk

En amerikansk motsvarande lista är
 http://www.ranker.com/list/notable-rabbi_s)/reference

En annan välkänd lista med många av "Guds utvalda folk" och som alltså producerar mindervärdeskänsla hos många "vanliga" som tidningsmurvlar utan nåt vettigt att skriva om, är
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

Judarnas huvudstad sedan tusentals år
Och ska vi se genom årtusenden kan vi titta på https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rabbis
Kommer de avundsjuka typerna på Expressen att arbeta sig igenom alla? Nazisterna gjorde ju det och varför vara mindre grundlig? Anledningen att göra upp en sådan lista - kan du hitta någon mer än identiiskt samma som nazisterna?

Letar du i Googles kan du hitta förstorat Jerusalem I världens centrum, enligt kartan. Detta sedan årtusenden.  Den stad Arafat tiggde världen om utan att ha några som helst rättigheter till, bara ett intensivt "vill ha, vill ha, vill ha" som om han satt i en sandlåda och det värkte nånstans i rumpen.

Det gör en lite ledsen att se att de flesta judar i listan är välkända vänstertyper, som aldrig skulle ha försvarat ett nationalistiskt Israel.  Ännu mer vänster än Netanyahu som valdes av högern, men som släpat in vänsterblöjor som Barak och Livni, Och försökt få in bleknosar som vänsterledaren Herzog som aldrig gjort något som varit bra för Israel, vad jag vet, och vars mest kända meriter är några kända förfäder länk.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar