torsdag 17 augusti 2017

Trump varnade om muslimska terrorister i Barcelona för 2 månader sedan, en av mördarna just funnen.

se länk med video

https://youtu.be/JfiC1kZvKFE
Trump och USAs varning till Barcelona 2 månader före, som polisen inte tog någon hänsyn till. 


One terrorist dead, two arrested in Barcelona


Police reportedly kill terrorist during shootout following attack in Barcelona. Two other terrorists arrested. Getaway vehicle found.

Som jag visade finns där enorma ytor med muslimskt land i medelhavsområdet, om EU-ledarna hade haft det minsta intresse att ta vara på vår religion och kultur.  Vad heter ministern för religion? Vad heter ministern för kultur?

Min uppfattning är att EU-ledare har fått oerhörda muslimska mutor, varför hade de annars dragit in såna enorma mängder muslimer som har visat ett totalt dödligt uppträdande i EU. Vad har muslimerna haft något som helst positivt  inflytande?

Rom har dödligt varnats för attack av IS, för de idioterna är ju religionen det väsentliga, en faktor som är helt obegriplig föe EUpamparna.  Har du smält det, från t.ex. 

https://israelisverige.blogspot.se/2016/04/isis-hotar-rom-italien-forbereder-sig.html#more

Några andra av mina artiklar/kopior i ämnet,  är tyvärr gamla länkar nu - jag bara kopieräde biten från ett annat blogginlägg utan att först testa dem..  Gör det vanliga: googla efter textraden, betrakta det som vanlig textrad. Då brukar man hitta en eller flera andra artiklar. i ämnet 

Efter Bryssel kommer Rom.

Går till bl.a länk. Därifrån till länk, där du hittar

”I ett försök att förstå och blidka syriska oppositionella grupper, bjöd sekreterare Clinton dem till ett möte i Washington. De flesta av de inbjudna har dock kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Inga inbjudningar gick till kurdiska ledare, Sunniliberaler, assyrier och kristna talesmän. Enligt olika rapporter har utrikesdepartementet gjort ett avtal med Turkiet och Muslimska Brödraskapets representanter att antingen dela makten med Assad för att stabilisera regeringen eller ersätta honom om arbetet misslyckas. En organisation, det syriska demokratirådet (SDC), en opposition bestående av olika etniska och religiösa organisationer, inklusive Alawis, arameiska kristna, druser och assyrier har tydligt – och inte av någon slump – utelämnats från inbjudningslistan ”.


Går till länk.

EU läser inte DN – se artikeln om ISIS i Libyen.


Och så vidare efter en eller två sökningar.


Barcelona attack: van crashes . . . Islamic State claims responsibility

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar