fredag 1 januari 2016

Ny polisbrutalitet i Israel.

Polismyndigheter och toppolitiker fortsätter attackerna mot odömda nationella judar utan bevis, toppolitikerna har inte träffat en enda av dem, deras advokater har i de festa fall förhindrats träffa sina klienter, andra står på ungdomarnas sida som psykologer, socialarbetare och andra advokater. Några har släppts efter att domstolar har sagt att det är olagligt att hålla dem längre utan några bevis.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/205768#.VoXGtBXhCUk

Är jag tjatig om alla dessa fall? Inte för alla som bryr sig om Israels utveckling. Den ena efter den andra som burats in utan dom och några lagliga orsaker, måste släppas för att säkerhetspolisen hållit dom inburade längre än lagen tillåter. En mordbrand som mest sannolikt  var ett led i en lång kamp mellan två arabiska klaner, försökte de Israeliska toppolitikerna anklaga nationalistjudar för och har sen hållit på 5 månader för att försöka hitta bevis via tortyr.

Jag är varken israel eller jude, vanlig svensk, men man kan tillämpa vanlig logik för det. Jag minns inte förhistorien när judarna var uppdelade i två konungadömen, Israel och Juda, men varför skulle inte ett nytt Juda uppstå i område C, som Netanyahu/Yaa'allon vägrar annektera trots att Arafat fick Nobelpris för att ge kontrollen till Israel till totala fredsförhandlingar, som Abbas och Arafat konstant undvikit eftersom de vill ha hela området. Om area C fick anledning att gå självständigt, vilket Netanyahu tvingar dem till, varför inte göra det bästa av det? Se till att de har än mer att sälja till omvärlden, gör mer reklam för det, handelsdelegationer till delen av världen, från Ryssland i väst till Kina i öst, massor av potentiella köpare och ingen antisemitism. En kinesisk bekant på Indonesien berättade hur de började få smak för kvalitetsvin och många kineser där är rika.

Se tidigare artiklar på länk1
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar