måndag 7 mars 2016

Sanningssägare om sanningssägare och förföljande massmedia.

Läs länk så förstår du precis vad jag menar.

Två av Skandinaviens mest kända och förföljda sanninssägare är Julia Caesar och Fjordman.

Förföljelsen av Julia Caesar av reporters här uppe i Skandinavien har beskrivits på engelska på länk. Svenska. I ganska mycket detalj, inte för att några mediapersoner har fått lida för deras förföljelsemanier för att ev. kunna tjäna en slant.

Reportrar tillverkade en länk från Breivik till Fjordman och gjorde att han måste gå under jorden utomlands för att skydda sig från medias attacker - liksom också Julia har tvingats till.

Minns norska regeringens hata-israelparty på Utöya där ett plakat på en bild dagen före mordorgien är  (länk, se också länk1)

Du bör definitivt läsa första länken igen och förstå vad det menar för hela det nordiska samhället. Norge och Sverige har varit ledande i deras antisemitiska Israelhat i decennier.  Förstår du anledningen till judehatet? En är förstås att politikerna här uppe är desperat rädda för de invällande muslimerna som de inte kommit på något sätt att stoppa. Tänker de bakom sina vanliga tankar inser de att de håller på att förstöra vårt samhälle totalt, men hur skulle de kunna släppa sina uppblåsta löner?

När du ser hur mycket erkända journalister råljuger inser du att samma individer fortsätter råljuga så det är  sensmoralen av denna redogörelse. Inte konstigt att alternativa media växer.

Inte mer att tillägga, det står allt i Julias artikel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar