söndag 12 augusti 2012

Tänk efter:
Det vill säga - du måste vara snabbare än världens snabbaste löpare för att söka skydd om du är mer än 200 meter från ett skyddsrum. Tufft för småbarnen, men vad gör alla gamla tanter och kommunister i Sverige? Jo, överöser Ship to Gaza med sin sista skärv för att hjälpa till att attackera dessa barn.

Såhär ser de ut - jämför med utseendet hos Dror Failure [videolänk]Den ökända felande länken ser ut såhär, från länk. Den karln anses förtroendeingivande av de flesta svenska massmedia. Och han hatar judiska barn och gör allt för att döda dom.

Fler följer. [video]

Så om svenska media kan få gamla tanter och kommunister att satsa sina sparpengar på vad den karln hittar på för att underlätta dödandet av fler judiska barn, vad säger det om de svenska media? Tänk till hårt.

En till - gå till YouTube och goggla på Sderot children om du vill se fler. [video]

Så, visste du det inte så vet du det nu, vart all hjälp till Ship to Gaza går. Till att döda judiska barn. Vill man verkligen hjälpa folk i Gaza men inte terroristerna, så går där enorma mängder med lastbilar med hjälp till Gaza den legala FN-rekommenderade vägen, via Israel. 22-28 juli är en av de senaste leveransrapporterna av varor till Gaza, se länk. 900 fulla lastbilar, 22000 ton, med varor - hur mycket ryms i Dror Feilers gamla båt, förutom deras eget käk och vinkällare? Har Mankells senaste skrönor översatts till arabiska för försäljning där? Det är klart, Gaza behöver en hel del nu när Egypten gjort sitt bästa att stänga alla illegala tunnlar efter att Gazaterroristerna helt gjort bort sej. Gå gärna till http://www.cogat.idf.il/894-en/Matpash.aspx  och läs mer om all hjälp som kommer från Israel till Gaza, som Gardell och gänget försöker konkurrera illegalt med, illegalt enligt FN. Som jag skrev innan är Israel enligt lag skyldig att stoppa blockadbrytare!

Jag försöker tyda båtens lastförmåga, om jag läser på den mycket dåliga kopian på http://fib.se/utrikes/item/1561-ship-to-gaza-2012  talas det om Tonnage: 197 brt, 133 nrt, 195 dwt, hur man nu förklarar det i för vanliga människor förståeliga termer kan du berätta om, det står lite på denna länken. Jag gissar att de tar storleksordningen 150 ton, minus vad de själva behöver. En vecka från Israel, 22000 ton enligt ovan, 22000/150 = 150 fulla båtar per vecka. Minst. Så varifrån allt detta ståhej?

Jag har inte sett nån siffra hur mycket Sverige hjälper Gaza med varuleveranser. Har du så berätta i kommentar.

Det är ju alltid ett problem att skilja så inte terroristerna får leveranserna utan folket - hur har Ship to Gaza löst det problemet? Har de försökt?

                .......


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ship-to-gaza-aktivist-misshandlad_7378936.svd
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/enogda-skeppare-pa-vag-mot-gaza_7346310.svdInga kommentarer:

Skicka en kommentar