torsdag 20 april 2017

Araberna gillar inte att bli påminda hur räligt de behandlar palestinerna.

Har du sett Löfvén hjälpa hans "systerfolk" med detta?

  • De arabiska stats- och monarkernas statschefer gillar inte att påminnas om hur illa de behandlar palestinierna och utsätter dem för diskriminerande och apartheidlagar.
  • Det är inte bekvämt eller säkert att vara palestinier i ett arabiskt land. Lösningar av laglöshet och anarki i palestinska flyktingläger på Västbanken har också drivit många invånare att flytta till närliggande städer och byar. De flesta flyktingarna på Västbanken bor inte längre inom UNRWA-läger.
  • Låt oss sluta där vi började: med det palestinska (icke-)ledarskapet. Vad har det gjort för att hjälpa sitt folk i de arabiska länderna? Ingenting. /Länk./  Ingen palestinsk ledare kommer att uppmana FN:s säkerhetsråds nödsession att avslöja den etniska rensningen och dödandet av palestinier i arabiska länder. Ingen palestinsk ledare kommer att kräva att de internationella medierna och de mänskliga rättigheterna undersöker de grymheter som araberna begår på sina palestinska bröder. Vi är säkra på att se mer sådan kriminell tystnad när Abbas träffar USA:s president.

 /klicka rubriken och läs vidare/Palestinians' Real Enemies: Arabs

by 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar