lördag 1 april 2017

Trump och Orbán diskuterar gemensamma åsikter mot diktaturen EU.

Trump och Orbán har samma uppfattning om Centraleuropeiska ansträngningar att totalt förstöra anledningen till att den västerländska judeokristna kulturen har varit överlägsen den muslimska under lång tid. Trump invites Hungarian PM Orbán to visit him in WashingtonOrbán is an outspoken foe of mass Muslim migration into Europe, and of Europe’s Islamization.
Andra artiklar EUs politiker råkat missa:
https://visegradpost.com/en/2017/03/01/trump-wrote-a-letter-to-orban-we-have-huge-opportunities-to-move-forward-towards-the-achievement-of-our-common-goals/

Den webbsajten innehåller tankar hos de stater som vägrar islamiseras.  Vi minns hur islam stoppats som av Martel i Poitiers, och hur Erdogans företrädare försökte inta Wien. Det var inte lika lätt då som nu när Merkel bjuder in 70 miljoner muslimska turkar till oss utan större protester. Inte har Väggström protesterat. Se


75 million Turks on course for visa-free travel in EU, despite not meeting key targets in refugee swap dealVad EUs furstar förnekar är det mycket skrivet om, inte för att dessa välbetalda typer har läst det:

Top Bishop: Europe Will Soon Be Muslim Because of Our Stupidity

Fortsätt googla efter rader som: EU growing Islam.
Du kan väl de vanligaste söktricken: skriver du ett antal ord sökes efter alla dessa, söker du efter "radikal islam" sökes efter just den kombinationen. Sök efter samma rad med och utan citationstecken så ser du skillnaden.

Varför vill så många ha världens muslimer till EU? Har de någon som helst aning om världens storlek? Titta på en världskarta är Europa inte så stort jämfört med den muslimska världen. Varför finns ingen anledning att sätta mer press så den muslimska världen utvecklas i stället för att tro att de får plats i EU och USA och det bara är att komma på invånarnas bekostnad? 
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar