söndag 27 september 2015

Kerry: Abbas och Netanyahu får inte förhandla utan att han är med för att förstöra alla möjligheter.

Kerry jagar väl fortfarande efter ett Nobelpris för sej själv när nu hans boss får ett för just ingenting. Så han kan fortsätta att kräva allt från Netanyahu och inget från Abbas. Han har inte krävt att Abbas tar avstånd från Fatahs Konstitution som bl.a. säger

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.

Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Inga krav på att Abbas och PA ska uppfylla alla deras löften från Osloavtalet som var just ett avtal mellan två parter, inget pådyvlat av Israel. Viasserligen garanterade Arafat, i ett utsänt tal från Jordanien (se det rödmärkta på länk), att alltihop var lurendrejeri från hans sida, taqiyyah, fullt tillåtet av en muslim mot lättlurade otrogna. Som Iran gör hela tiden.

Kerry reportedly told Abbas to hold off on meeting Netanyahu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar