onsdag 23 september 2015

På plats vid den ungerska gränsen

Denna artikel på http://www.d-intl.com/2015/09/22/pa-plats-vid-den-ungerska-gransen/ är mycket läsvärd som jämförelse till massmedias agendadrivna stories med så många barnbilder som möjligt. Antingen vill man islamisera EU eller så inser man den stora faran, och minns vad som skedde med de stora kristna kulturerna hos Assyrier och Kopter när muslimerna vällde in och som sker nu när de väller in i EU.

Fler än SD (men inte många) börjar inse att hjälp till flyktingarna i Syriens närområde är mycket mer prisvärt, och hjälper mycket fler än den vansinnigt dyra kulturförstörande processen att släpa upp dem hit, långt ifrån sitt hem, dit de vill återvända så snart som det är fred. Massmedia försöker dölja deras agenda, eller den hos regeringar ointresserade av sin egen befolkning.  Se diagrammet till höger som visar den mikroskopiska delen av pengarna som Sverige lägger på de 95% av de syriska flyktingarna som inte har råd med dyra flyktingsmugglare hit. Den stora majoriteten får sitta där med lång näsa när pengarna fördelaså orättvist. Men alla är ju inte lika enligt Svenska regeringen.

Läs massmedia - till 99% är de intresserade av att skyffla in muslimer och inte lösa processen med ISIS och Assad. De tror att det är enda sättet att fylla på med barn i EU nu när kvinnorna här inte producerar (levande) barn nog för att bibehålla landets utveckling. Minns att för att bibehålla landet och ha nog med unga människor att betala pensioner etc. krävs minst 2.1 överlevande barn per kvinna, de som överlever kirurgernas försök att skära halsen av dom. Tabell.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar