söndag 27 december 2015

TT vill omintetgöra Israels demokrati.


Omstritt lagförslag i Israel

Ett omstritt lagförslag som tvingar ideella organisationer i Israel att klargöra sin utländska finansiering för myndigheterna har antagits av regeringen och väntas även bli accepterat i parlamentet.
TT gör sitt bästa för att förhindra demokrati i Israel.

En översikt över dessa antisemitiska NGOs kan du hitta på http://www.ngo-monitor.org/ och miljardrullningen för att förse dom med högvis med pengar för att fördöma och förstöra Israel med. Har du något följt med media ser du att det ofta är dessa gruppers israelhatande åsikter som framförs, som B'tselem och "Breaking the Silence", israelhatande NGOs med enorma mängder cash att föra propaganda för, se NGO monitor. Jag tar ofta upp positiva fakta om Israel i denna bloggen, som inte syns i svenska massmedia. Den nattsvarta  bild av Israel våra media länge har byggt upp är okänd i många utvecklande länder som Indien och Kina, där världen utvecklas medan EUs och USAs ekonomi inte är någe vidare.

Man undrar ofta vem som försörjer TT och som har samma orealistiska idéer och tycker att alla andra ska ha det också.

Denna lag har diskuterats länge i Israel eftersom vänstern sätter sig emot som alltid. Den senaste inom svensk vänster var Göran Persson som var Israelpositiv samtidigt som han kysste Arafat.

Dagens EU är färgad av kommunisten Mogherini och hennes rent Nazistiska approach till handel med judarna. Nå, trenden för Israel är mindre handel med EU och mer med Asien.

Det att antinationalistiska NGOs stoppas lär vara vanligt i många länder. En diskussion på https://www.opendemocracy.net/kendra-dupuy-james-ron-aseem-prakash/foreign-aid-to-local-ngos-good-intentions-bad-policy

Indien vill också ha kontroll på NGOs, http://www.theguardian.com/world/2013/jun/11/india-crackdown-foreign-funded-ngos

Ryssland följer efter,
http://www.theguardian.com/world/2015/jul/28/national-endowment-for-democracy-banned-russiaInga kommentarer:

Skicka en kommentar