söndag 15 maj 2016

"Israel griper palestinsk aktivist"

Det enda Israelförakt TT kunde hitta på med sin vilda fantasi i går var rubriken ovan. Exakt samma kopieras till ett otal svenska TT-ekon utan några kunskaper och fantasi.

En arabisk återfallsförbrytare som blivit populär under 11 år för att försöka stoppa Israel från att försvara sig, är gårdagens värsta som TT kunnat tota ihop. Nyheter?

Judar FÅR inte försvara sig.

Terroristen är "framträdande" - det hade varit större nytta om de hade hittat nån palarab (jag har aldrig gillat fantasiordet "palestinier" som KGB hittade på mitt på 60-talet för att hjälpa Arafat i hans propaganda, för att få araberna i mandatet Palestina utanför Israel att verka små och svaga jämfört  med de andra många hundra miljonerna araberna straxt utanför.) som hade gjort något positivt. Har de försökt och misslyckats? Har våra kära massmedia fastlagt att där inte finns en enda palarab värd positiv uppmärksamhet? De kunde ha försökt att berätta nyheter genom att nämna all humanitär hjälp Israel ger palaraber och andra:

http://www.algemeiner.com/2013/08/02/increase-in-palestinians-treated-in-israeli-hospitals/
Vilka svenska massmedia som helst kunde ha satt folk i chocktillstånd genom att berätta sådana, utanför Sverige välbekanta fakta.


Samtidigt attackerade terrorister http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Shin-Bet-announces-arrests-following-Hizme-terror-attack-454031

och sårade allvarligt en israelisk officer nära norra Jerusalem. Många rörbomber i närheten upphittades. Men sånt ska väl judar tåla  huh. Margot Elisabeth Wallström har sagt så. Undrar om hon också har sagt åt media att inte rapportera såna småsaker - då kan ju folk få för sej att Israel behöver försvara sig!


   . ........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar