måndag 21 januari 2013

50 av Abbas' "moderata" araber attackerar Rakels grav.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/164269#.UP0npCfgGCZ

Cirka 50 araber kastade rörbomber, brandbomber och stenar på säkerhetsstyrkorna. En soldat skadad lätt.

Av Gil Ronen
Först Publicerat: 2013/01/16, 20:07


Brandbombskastande "moderat" arab.
Cirka 50 araber utförde ett angrepp på Rakels grav, strax utanför Betlehem, onsdag kväll. De kastade rörbomber, brandbomber och stenar på säkerhetsstyrkorna som vaktade platsen, och skadade en soldat lätt.
Rakels grav från slutet av 1800-talet till 1990

Soldaten, som drabbades av en stor sten, fick medicinsk behandling på plats och krävde inte  sjukhusvård.

IDF:s talesman sade att araberna kastade nio rörbomber och 18 brandbomber. En av rörbomberna orsakade en del skador på säkerheten som omger komplexet.

IDF talesman sade att soldaterna använde upploppsbegränsande utrustning mot angriparna.

Under de senaste åren har storskaliga attacker med sprängämnen och brandbomber med all sannolikhet mötts med levande eld. Dock begränsas IDF av en order från det militära Advokatkontoret och statliga Advokatkontoret som ofta åtalar soldater för att öppna eld mot angripare om de inte kan bevisa en tydlig och närvarande fara för deras liv. [Tydlgen krävs det att en advokat medföljer varje soldat i Judéen/Samarien. De palestinska soldaterna, betalda från USA, gör ingenting.]

Läs vidare: http://www.sacred-destinations.com/israel/bethlehem-rachels-tomb.htm
http://www.keverrachel.com/content.asp?lang=en&pageid=2
Rakels grav är den  tredje mest heliga platsen för judar, efter Tempelplatsen och Patriarkernas grav, så självklart vill Abbas stjäla den och förklara den "muslimsk" som allt annat han ser. Här en artikel om bråket. Graven är 3500 år gammal, Islam är bara 1300 men ändå.......   Muslimerna har åtskilliga gånger attackerat och försökt förstöra den för dem "heliga" graven, där artikeln nämner det senaste försöket. Snart kommer Abbas garanterat att gå till UNESCO för att få den förklarad som "muslimsk". 
Rakel är trots allt det judiska folkets moder.
Läs om gravens ursprung i den svenska Bibeln, 1 Mosebok 35.
Israel ska sätta graven på sin Världsarvslista vilket är helt naturligt, men hela den muslimska världen inklusive EU tjurar.
Fler bilder.

....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar