söndag 12 mars 2017

Trump ser EUs förstörelse till skillnad från de flesta EU-politiker.

Våra medier tycks inte ha den blekaste förståelse för Trumps självklara motstånd mot islamisering av USA.

Han är inte emot de 1,6 miljarderna muslimer i världen, utan att en stor del har fått för sej att det är enklare att åka till västvärlden och leva på deras befolkning, i stället för att jobba och utveckla sina egna länder.

Få förutom Ungerns ledare har insett hotet av enorma mängder illegala muslimska infiltratörer.35 MILLION migrants heading to Europe, says Hungary as it builds second fence


Studera befolkningen i de relevanta länderna. De rika flyr inte, de har anpassat sig till situationen. De fattigaste skulle inte få för sig att riskera livet på att springa iväg till det okända, de har inte pengar till det heller.

Några mittemellan flyr och spekulerar på att fly (de 35 miljonerna) - något som är vådligt dyrt och ryktena overkliga som EU har spritt.

Jämför med hur Ísrael snabbt stoppade den illagala infiltrationen från Afrika och visade att det var möjligt. Och tänk lite: arabländerna är 650 gånger så stora som Israel, hur katten kan man då tvinga lilla Israel att ta emot muslimska flyktingar? Har världen bestämt att det är omöjligt att leva i den muslimska världen och att den ennda möjligheten är att tömma den på sin befolkning?

https://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigration_from_Africa_to_Israel
trots omvärldens protester. En omvärld som inte ser nån större skillnad mellan den muslimska världens många attacker på Israel och attack från oändliga strömmar muslimer från Afrika. Det visades bilder av hur dessa afrikaner fyllde barnens lekplater i´Israel.

De som till slut lyckas bita sej fast i ÉU gör den mycket större delen kvarvarande avundsjuka och de känner sig orättvist behandlade. Hade världen använt samma resurser att hjälpa människor i sina hemländer hade slutresultatet varit oändligt mycket bättre.

EN dag var det i nyheterna tanken att skapa läger, skolor, arbetsplatser i det enorma, glest befolkade Libyen. Libyen 15.000 km2 och EU 45.000 km2. Hela EU bara 3 gånger så stort son Libyen. Befolkningstätheten ca 1% av Israels i samma klimatzon. Var hade flyktingarna stört befolkningen minst?

Hade EU gjort den ansatsen och samtidigt rensat ut ISIS och deras explicita hot att sabba Rom, länk, länk. Inte ett dyft görs.

Ungerns ledare är den enda som ser verkligheten, de ovalda EU-ledarna har inte kompetens att se ett skvatt. Ungern ser mer och har upptäckt att alla definitivt inte är lika.

Orban: Hungary will welcome European refugees fleeing multicultural West
Vi får väl se när strömmen börjar liksom strömmen franska judar till Israel. Länk, länk

Det är förfärande hur snabbt det har ändrats. Minns vad Merkel sa innan hon påtagligt mutades, länk, länk.

.


†EU †Trumpy .. ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar