lördag 11 mars 2017

"Turkiets premiärminister till Danmark", Sverige?

Det är helt omöjligt att förstå Erdogan om man inte inser att han begår folkmord mot kurderna om man bedömer ordet efter vad som kallades folkmord när Saddam ägnade sig åt samma sysselsättning.

Den andra punkten är att kurderna får dubbelt så många barn som turkarna och snart är Turkiets kurder fler än turkarna - vilket Erdogan är mycket väl medveten om, och det är därför han är så desperat att slå ihjäl så många som möjligt. Inte för att han vinner sin kamp mot de kurdiska kvinnorna, eller hans uppmaning till de turkiska att producera fler söner. Jag skrev senast om det på länk


TT-stories hittar du på dessa länkar och googla vidare, ställ bara in Google på svensk sökning och Erdogan.


Märklig kritik av Erdogan och Turkiet

(ovan inte TT)


Putin träffade Erdogan under USA-vakuum
 Alla TT-artiklar är utan de avgörande fakta ovan. Både försöken att propagera för ökad diktatur i Turkiet  och muslimers demonstrationer i EU är självklart för att uppvisa islams makt mot den judeokristna kulturen som byggde upp Västvärlden. De flesta politiskt korrekta ledarna i EU förnekar detta numera och vill lika gärna ha en islamsk kultur à la Syrien och Iran. Är de någon som anser att den judeokristna medvetenheten är bättre, som Geert Wilders går vänstermedia omedelbart emot honom. Länk1, länk2, länk3.

Jag är gammal nog att minnas när media var den "tredje statsmakten" i stället för att jamsa med  i takt med en halv miljard i bidrag.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar