måndag 21 februari 2011

Så här lätt ordnar vi ett självständigt "Palestina"

Finns där en "palestinsk nation" ?

Palestinierna delar religion, språk med hela Arabvärlden. De har inget separat där.

Var kommer de ifrån? Tja.....    De flesta kom in till det blivande Israel under tiden då England var mandatmakt och lät araber invandra hur mycket de vill, samtidigt som de stoppade judar. Ett mycket åskådligt sätt att se det är - via gamla foton. Gå till denna länk. Sök efter Jewish settlement. Sök därefter på Arab settlement.

Palestinsk nationalism diskuteras bl.a. i Ynetnews och WMD.

En nation kan självklart inte existera om den inte är självförsörjande. Enkelt att testa - inga som helst socialbidrag eller donationer till palestinaaraberna under 5 år, tvinga dem att kunna leva på vad de producerar, vill de bjuda in organisationer eller länder som sätter upp industribyar och låter dem betala av med eget arbete och egna produkter - fine. Men att fortsätta sitta ner och bara låta några ledare rusa jorden runt med tiggarkepsen - nah. Det bygger ingen nation.

De måste självklart följa beslutade regler och förhandlingsresultat. Det sägs ju att Hamas inte vill följa gamla förhandlingsresultat men Fatah lyser i sin välvilja genom att följa dessa. De existerar ju uteslutande som resultat av OSLOförhandlingarna, som gav Arafat kontroll över area A, B mot villkor att de totalt upphörde med terror och hatpropaganda - vilket pågår fortfarande.

Alla förhandlingar har alltid talat om att det enda sättet att slutgiltigt få fred är förhandlingar, Vad är alternativet? Att Obama ger order att så ska det vara, som han försökt ge order till Israel i 2 år nu?

Det är svårt att se vilka enorma summor som palestinaaraberna får helt villkorslöst. Sverige? Kräver ingenting av dem för att få. Ger ca 700 miljoner per år. Kräver ingalunda att de ska sluta med terror och hatpropaganda som de lovade i Oslo. Insisterar på att det strider mot "internationell humanitär rätt" att det bor judar i Judéen/Samarien, men säger inget om en miljon araber i Israel. Bildt har aldrig läst vad som avtalades i Oslo, aldrig vad som beslöts i San Remo, är helt ute och reser angående §242 som han tycker ska plockas ner och slängas i soporna genom ett vrål från Säkerhetsrådet nu, utan någon som helst anledning, bara för att Abbas "tycker så". Men att ge bort nästan en miljard av mina skattepengar - där jag inte får säga vad JAG tänker om den saken ens med en kryssmarkering på min skattedeklaration....

Nå, Obama är värre. Han lånar av medborgarna i USA för att ge till palestinaaraberna. Han har nu lånat $125,475.18 PER AMERIKAN!

USA har en lag som förbjuder donationer till terroristinstitutioner som Fatah och Hamas, men det skiter Obama högaktningsfullt uti och säger på ett fint sätt att "det är för USA:s säkerhet".....

Presidential Memorandum--Providing Funds to the Palestinian Authority

October 07, 2010
Presidential Determination
No.        2011-1

MEMORANDUM FOR THE SECRETARY OF STATE

SUBJECT: Waiver of Restriction on Providing Funds to the Palestinian Authority

By the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, including section 7040(b) of the Department of State, Foreign Operations, and Related Programs Appropriations Act, 2010 (Division F, Public Law 111-117), as carried forward by the Continuing Appropriations Act, 2011, as enacted September 30, 2010 (together, the "Act"), I hereby certify that it is important to the national security interests of the United States to waive the provisions of section 7040(a) of the Act, in order to provide funds appropriated to carry out Chapter 4 of Part II of the Foreign Assistance Act, as amended, to the Palestinian Authority.
Du kan få en allmän översyn av penningfloderna till palestinaaraberna från Wikipedian. Dedt verkar snarast vara hämtat från Tusen och en Natt.

Wiki ger också en översikt över USA:s donation, ca en miljard dollars på ett år. Inte konstigt att USA behöver stjäla från sina egna medborgare sådana enorma summor för att ge till terrorister. Och USA kräver, liksom Sverige, inte att palestinaaraberna uppfyller villkoren som de fick kontroll över area A och B för - absolut stopp för terrorism och hatpropaganda mot Israel/judar.

Och sen slänger Obama till dom några hundra miljoner dollars då och då för terror, se t.ex. "Obama announces new terrorist stimulus package."

Israel får inte hjälpa dem genom att sätta upp industrier där - då kommer hatfulla Diakonia flygande och skriker och vrålar som djinner. Att araberna ska GÖRA något för att få något är absolut uteslutet. Det kan ju bli en ful ovana och göra dem mer lika Israel.

EU ger dem hur mycket pengar som helst, alltid utan krav.

Abbas berättade för inte så länge sedan att mycket av guldet han får går direkt för terror hos Hamas. Eftersom Hamas har Folkmord av alla judar i sina stadgar innebär det att Bildt tvingar mej att betala för Folkmord.

Minns när de hade en stor konferens i Paris, inte för att kräva att Abbas skulle börja uppfylla de 17 år gamla löftena, utan för att samla ihop än mer pengar att ösa i hans byxfickor!
MAJOR DONATIONS TO PALESTINE

PARIS CONFERENCE, 17 DECEMBER, 2007

Saudi Arabia   $750m over three years  Past donations and aid
European Union  $650mover three years   have suffered from Israeli
United States  $555m for 2008 (subject  restrictions in the
          to approval by the US  West Bank and Gaza. The
          Congress)        European Commission says
United Kingdom  $490m over three years  that it loses 40% of all
Spain      $360m over three years  its aid to transportation
Kuwait      $300m over three years  costs, while the World
United Arab   $300m over three years  Bank and United Nations
 Emirates                 say that they have been
France      $300m over three years  forced to freeze $200m
Germany     $300m over three years  worth of projects in the
Sweden      $300m over three years  territories because of
Canada      $300m over five years   Israeli checkpoints and
Australia    $45m in 2008       the Israeli blockade. The
Russia      $10m (period not     World Food Programme has
          specified)       had to spend nearly $1m
                      extra to transport vital
                      food aid since last June.

Source: Palestinian officials
Som du ser skylls omedelbart alla problem på Israel, inga alls på palestinaaraberna.

Vi har sedan UNRWA, ett av de mest absurda fenomen som har tillåtits existera i 60 år - också en ren guldflod till palestinaaraber utan krav. De riskerar till och med att förlora sin ärvda flyktingstatus om de jobbar! De ska sitta och vänta på att få förstöra Israel genom att utgöra en mänsklig bomb. Självklart är deras aktiviteter direkt emot de mänskliga rättigheterna. UNRWA gör inte ett dugg för att ge dessa människor frihet från flyktingstatusen. Försöker Israel hjälpa dem så blir FN fly f-rbannade.

I alla fina deklarationer talas om en "viable", livskraftig nation, d.v.s. en som kan bekosta sig själv utan att vara världens socialfall. Ge dom chansen att visa det! Tyskland fick starthjälp efter andra världskriget och kom snart på fötter. Israel har fått starthjälp eftersom de har hela arabvärlden emot sig, men behöver det inte längre.  Det är nu ett försvarssamarbete med USA som är ömsesidigt. Ge palestinaaraberna en chans att skapa en nation, inte ett område som tvångsmatas som en gås.

Googla på  palestinian aid och börja addera.

.

DN_palestinier_ger_sej_inte HD_träta D068 Dbl291 SvT

.

....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar