fredag 9 oktober 2015

Se den palestinska kulturen.

Israel vann ett försvarskrig 1967. Den lilla svenska regeringen förnekar totalt att de vann med de resultat ALLA andra länder som vunnit ett försvarskrig, länk tar sig. Jag har sällan sett en artikel så monumentalt full av direkta faktafel.

Artikeln säger att de överöser Abbas med våra pensionärers stulna pengar för att åstadkomma:

självständig, livskraftig, sammanhängande och demokratisk stat som lever sida vid sida med Israel i fred och säkerhet med 1967 års gränser som utgångspunkt.

Hur har det gått? Självständig, dvs som kan leva på sin ekonomiska produktion, har man definitivt inte fått, man har inte hört Osloavtalets uttalande http://tinyurl.com/chgcxc2
 om att palAraberna ska förtjäna sina exportinkomster genom att, med extern hjälp, sätta upp industribyar. I stället har länder som Sverige föredragit att överösa dem med stora summor för att verkligen förvandla dem till socialbidragstagarvrak. Även när Israel sätter upp fabriker i area C (som Arafat fick Nobelpris för att acceptera samtidigt som han fick kontroll över 95% av västbanksaraberna . C en area Sverige och EU fnittrande gör sitt bästa för att stjäla från Israel).

Har du upptäckt hur mycket demokrati Sveriges våldsamma bidrag har givit? Abbas valdes som president fram till 15 jan. 2009, och bara sitter och sitter, knappt nåt demokratiskt nyval eftersom han är rädd att förlora. Det är svenska regeringens definition av demokrati - till och med värre än den svenska DÖ-gruppens eliminering av svensk demokrati.

Sverige nämner vidare "sammanhängande" och uttrycker då sin önskan att stjäla ytterligare land från Israel mellan Abbas diktatur och Hamas terrornäste.

Har du alltid undrat vad som definierar en stat kan du kolla länk. Svenska regeringen har inte den blekaste aning - deras definition är "allt Löfvén utstöter".

Sveriges bidrag till palArabernas speciella gottebord UNRWA är enormt. För några år sen räknade jag på siffrorna, bidraget per medborgare i givarlandet - Sverige låg mer än 10 gånger så högt som EU-genomsnittet. Den organisationen skulle självklart omedelbart ställas under UNHCR, som gör nytta.

Sverige ger alltså Abbas 1.5 miljarder direkt förutom de massiva utbetalningarna via EU.  Dessutom betalar Sverige otroliga summor till antisemitiska israelhatande "medborgarrättsorganisationer" länk.

EUs vansinniga pengaskyfflande kan du läsa om på t.ex.
Austerity for Europe – increased EU aid for the Palestinians

Europe's Unaccountable Palestinian Aid
The government in the West Bank is the only body receiving EU funds regardless of its human-rights record or economic performance.

Aid Donors Turn a Blind Eye to Palestinian Terror

Sunday Express: "Foreign aid scandal" following PMW's report to British MPs

Donors Damaging Palestinian Economy

Palestinian Authority - Billions in Aid Go Missing

Palestinian Foreign Aid:Where Does the Aid Money Go? (2002)

No Results: 12 Billion Dollars Disappeared in Palestine
Och in i detta enormt stora svarta hål kastar svenska regeringen ytterligare av sina stulna pengar och är stolta för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar