fredag 23 oktober 2015

Sveriges frivilliga förintande.

Jimmie Åkesson kommenterar regeringens menlösa uppgörelse

jimmie skavlan
TOTALINVANDRINGEN Sjuklövern exklusive Vänsterpartiet kom idag överens om en uppgörelse de själva menar är att “ta ansvar” under rådande asylkaos. Ett slag i luften och för lite, för sent, konstaterar resten av Sverige.....


Den sista artikeln talar om minst 150.000 nya ILLEGALA infiltratörer till Sverige i år.  Med hänsyn till uppfattningen att 15.000.000 är på väg till EU är det 1%, Breitbart, Express ,  , vilket få har sagt emot. Det skrivs

Europe’s migrant crisis: Over 200,000 refugees apply to stay in EU in just THREE MONTHS

Vi hoppas, för Sveriges skull, att Åkesson väljs som statsminister snarast. Hela framtiden beror på detta.

Bryssel har löst ett nytt problem: sätt på en tröja om de känner sej frusna av nån anledning, stod omnämnt i ovanstående artikel:

Barmy Brussels bureaucrats spend £500k to tell Brits to wear jumpers if they feel cold

THE European Union (EU) has spent more than £500,000 of taxpayers’ money on a scheme telling British students to put on a jumper if they feel cold, it emerged today.

Tur att vi har EU att lösa alla problem som tröjor och flyktingar.
Vad händer sen?

35 million Muslim migrants set sights on Europe; Congress Moves to Halt Resettlement in US

UN says one million migrants should reach Europe by 2016


Och nästa 10 år? 

Illegala infiltratörer fyller parkerna i Israel.
Säreget nog har lilla Israel löst problemet.


Israel Virtually Stops African Immigration

Och inte en enda har drunknat på väg dit. Alla som drunknat i Medelhavet har EUs lockrop, speciellt de svenska, som anledning. Israel förstod i tid hur landet hade förstörts av denna illegala infiltration. För länge sedan tog de in någon enstaka vietnamesisk flyktinggrupp, för övrigt har de tagit in så många judiska flyktingar att halva landet nu består av judar och ättlingar från Arabvärlden. Vad ar de muslimska länderna gjort? Några har satt upp läger och behållit fyktingarna där.

Som jag brukar ta som exempel, där finns stora länder med Israels klimat, som ändå bara har en 100 av folktätheten. Libyen t.ex. EU hjälpte in ISIS dit när de avlivade Khaddafi, nu vägrar EU stoppa ISIS där, till och med drar dom över till EU för att börja jobba på sedvanligt sätt. Med Israels metoder hade massor av migranter kunnat bo där, migrantbyar, migrantindustrier, migrantskolor. Men EU Men varför skulle EU tänka, det är det inte vad de har betalt för. Sök efter Libyen i denna bloggen.

Hur ISIS jobbar har vi många bilder på från Palmyra:
 
 
 


Använd din inre syn och se hur de kommer att roa sej när de kommer till Rom, Paris, Stockholm. EU vägrar stoppa Schengen innan det är för sent så de kan resa fritt. Behövs inte många man och en slägga. SJ ger dom gratis transport till målen i Sverige.

Hur länge tror Åkesson och jag att Sverige överlever om vi inte lär från lilla Israel - ungefär lika litet som Sverige.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar