söndag 18 oktober 2015

Sveriges ledare kör landet i botten.

Sverige klarar sej inte länge med totalflummiga "uttalanden" från regeringen.

Se utropen från vår dyraste svetsare:  http://sv.gatestoneinstitute.org/6705/sverige-kollaps

EU bankar sej i bröstet för att säja hur bra de är på att islamisera EU. Var är flyktingarna nu? Alla 35 miljoner tipsade har inte hunnit hit än. Kolla http://edition.cnn.com/2015/09/09/world/welcome-syrian-refugees-countries/

I stället för att förstöra den europeiska kristna kulturen, vad som nu är kvar, liksom muslimerna förödde den kristna Assyriska och Koptiska kulturen, och många andra, några få röster hörs nu att hjälpa dem där de är säkra från krig.

Ca 4,1 miljoner syriska flyktingar har lämnat landet. Ca 2.1 miljoner har kommit till Turkiet där de kan leva i normal miljö och inte förstöra en tidigare kristen kultur. Nog att de muslimska turkarna vällde över östroms kristna centrum men nu är det i huvudsak islamskt och Erdogan gör det alltmer fundamentalistiskt.  EU anser att alla dessa flyende muslimska migranter har nån slags rätt att förstöra EU i stället för att betala UNHCR för att göra att de bosätter sig i Turkiet tills de kan åka hem när EU, Obongon och nu Putin gör sin skyldighet att stoppa kriget, stoppa ISIS?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar