lördag 31 oktober 2015

TT:s nya direkta antisemitiska flåsa enligt sin tradition.

TT är så förtjusta när de kokt ihop en antisemitisk lögn enligt EU:s definition av antisemitism, vem reagerar? Googlar du efter "Israel legaliserar hem i bosättningar" får du 13.600 träffar, alla i direkt strid mot Pressens Etiska Regler som bl.a. säger:

Ge korrekta nyheter


1. Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling.

2. Var kritisk mot nyhetskällorna. Kontrollera sakuppgifter så noggrant som omständigheterna medger, även om de tidigare har publicerats. Ge läsaren/mottagaren möjlighet att skilja mellan faktaredovisning och kommentarer.

Dessa regler har i och för skrivits för en press med moral. TT har under många år framhävt information speciellt om Israel på ett direkt antisemitiskt sätt, klagar man litar de på sin storlek och styrka och skiter helt i det.

Du kan bl.a. läsa blabbret på

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article21677947.ab
http://www.unt.se/omvarld/israel-legaliserar-hem-i-bosattningar-3953413.aspx
http://www.sydsvenskan.se/varlden/israel-legaliserar-hem-i-bosattningar/
http://www.nsd.se/nyheter/israel-legaliserar-hem-i-bosattningar-9632714.aspx

Och några tusen ställen till. De bryter ändå mot Pressens Etiska Regler! Israel vann ett försvarskrig 1967 och tydligen är judarna de enda som inte får försvara sig och vinna ett försvarskrig - kristallklar antisemitism. Blaskorna talar om "ockuperat land" utan en aning om vem det skulle vara ockuperat från. Turkarna, mandatmakten England som inte följde mandatreglerna, eller det illegalt ockuperade Jordanien som därefter hade mage att attackera judarna från det ockuperade landet trots att Israel enträget bad dom hålla sej lugna. Och sen skäller hela världen på judarna..........

Alla dessa tusentals blaskor bryter mot Säkerhetsrådets §242 som säger vad jag skrivit på länk: Ett land som vunnit ett försvarskrig har rättigheter och det tycker dom ska gälla hela världen utom judarna! Säkerhetsrådet talar om att EFTER Israelerna fått säkra gränser ska de ge upp visst land som de erövrat, definitivt inte allt. Ingen land gör det. Och var gäller Israel lämnade de hela enorma Sinai i freden med Egypten.

De bryter mot internationell lag nästan 100 år gammal som gav judarna sitt nationalland. Om de råljuger om sådana klara historiska beslut, hur ska man kunna tro på ett dugg av vad de säger?

Man undrar vad de lära sej på journalisthögskolan - hur de ska driva med sina läsare? Inget om att de ska kontrollera sina uppgifter.

Blaskorna nämner inget om att Arafat fick Nobelpris när han fick kontroll över 95% av Västbanksaraberna och samtidigt kom Area C under Israelisk kontroll. Detta passar varken blaskorna eller kommunisten Mogherini som kör med klassisk nazism mot Israel.

I Osloavtalet skedde löften från båda sidor. Israel har hållit de som var möjliga och inte direkt krävde motåtgärder från PAs sida. Israel har givit miljoner regelbundet för tullavgifter, acciser etc etc som PA slapp betala, Israel har givit el, vatten i viss avtalad mängd, PA har krävt att få mer utan att betala. Hamas erkände aldrig Osloavtalet men har fått el och vatten ändå och oändliga mängder varor, se länk.

Israel inser alltmer att de får se sin framtid i partnership med Asien, inte Västvärlden. Studera detta diagram noggrant:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar