lördag 31 oktober 2015

"Svensken i minoritet till 2023?"

Rubriken från länk. Det är vad alla siffror pekar på, så till dess får du anpassa dej så de muslimska invandrarna känner att du är värd en pension när de beslutar om några år.

Det är klart, de invandrare som nu slagit rot i Sverige och för ett normalt liv, är lika livrädda för det vilda skyfflandet in av helt okända människor som Sveriges infantila regering ägnar sig
åt.

Upp till 190.000 okända människor förväntas komma i år - där verkligheten hela tiden varit långt högre än det förväntade.

Den dag till och med regeringen upptäcker att försörja en miljon okända människor kräver mer än tältläger - börjar de yla om hjälp då? Välfärdsstaten Sverige har börjat låna pengar till mat och hus från utlandet.  Tror de inte längre på pensionärernas bottenlösa bankkonton?

Men EU har slut på pengarna för illegal immigration:
Migration crisis: EU running out of money, warns Jean-Claude Juncker

Alltfler i Sveriges land förutom de politiskt korrekta massmedia,  Berättar nu om verkligheten så man hoppas att de påverkar väljarna. De som tror att en regering MÅSTE vara korrekt med deras enorma löner för att gagga löst. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar