tisdag 16 september 2014

FN:s, speciellt UNHRC:s totala perversitet. Katastrofen Sverige.

Utdrag från Frontpagemag UNHRC ska sätta upp en "undersökningskommission" styrd av en ökänd antisemit, där de är ointresserade av om Hamas begått några krigsbrott, enbart Israel.
De självklara krigsbrotten är att avsiktligt skjuta på judiska civila i Israel. Att Hamas avsiktligt placerar sina soldater i befolkningscentra och använder dem  som mänskliga sköldar. Israel placerar avsiktligt militär centra utanför några folksamlingar. Se kartan var Hamas kan vara utan att riskera civila - om de hade lust och inte avsiktligt utförde krigsbrott. Att Israel siktar på Hamascentra där de förvarar sin ammunition - i skolor, bostadshus, moskeer etc. och råkar träffa mänskliga sköldar Hamas placerat där - är INTE krigsbrott! Blockad och attackerande av Israels fiender som försökber bryta blockaden. Att det blev många som skadades och dödades har inte ett dugg att gör med Israel utan med vem som sköt från bakom dem.

FN utser Gazautredare

SvD nämner självklart inte att ledaren för gänget, William Schabas, är en mycket ökänd antisemit. Varför skulle UNRWA bryta mot sina principer?
Antar att vi får sossarna i styret nu, minns hur Löfven i sitt ökända lösa snackande om Mellanöstern sa att han följde och litade på "Folkrätten" Han sa aldrig vilken folkrätt och att alla professorer i ämnet har olika ideer on folkrätt för att få sitt namn på sin modell.  Jämför Göran Lysén, professor emeritus i folkrätt och Göran Burén, skribent och "folkrättsprofessor" utan kunskaper  men väl påläst i Palestinagruppernas skrifter. Lysén förklarar noggrant Buréns alla politiskt korrekta men inte faktamässigt inkorrekta påståenden. Undrar vad Löfven tänker förklara om vad han egentligtn menar eller är han kompetent nog för det, nu när jag är hans slav. Sveriges Radios Ekokanal och reportrarna Göran Bodin och Daniel Öhman bryter direkt mot lagen om banksekretess i sitt hat mot att SD blev trea i valet mot deras vilja. För att fortsätta kolla den förstnämnda UNHCR-artikeln. Du ska absolut läsa den om du  är intresserad i ämnet. Mänskliga Rådets huvudsakliga uppgift är att attackera judarna i Israel. Lite statistik över deras attacker i artikeln. De tar ingen som helst hänsyn till internationell lag som den från San Remo som de haft nästan 100 år på sej att studera, som är godkänd av både NF och FN, De tar ingen hänsyn till Oslo-avtalet som Arafat fick Nobelpris för. De tar ingen alls hänsyn till Säkerhetsrådets §242 Shabas sa att han helt litade på Goldstonerapporten liksom Bildt som Goldstone själv underkände. British army Colonel Richard Kemp, tidigare commander för British forces i Afghanistan sade följande (July 27, 2014) om IDF. länk. Men en icke-antisemitisk expert skulle självklart inte anlitas av UNHRC. 170,000 eller fler har mördats i Syrien. 10-åringar där tränas i arméläger, Ibrahim Khraishi, den palestinska representanten http://israelisverige.blogspot.se/2014/08/svenskar-strider-med-israels-arme.html"> i UNRWA har förklarat att det är palestinaaraberna som begår krigsbrotten, inte Israel. Ointressant i de flesta media. Har du sett nåt i svenska media förutom denna bloggen, så berätta i kommentar. I Syrien finns der ju inga judar att hata. Hamas sände mer än 4000 raketer under kriget, ointressant för UNHRC eller FN. De 29 staterna i UNHRC som röstade för undersökningen ar alla "icke-fria"  enligt Freeedom House - EU-staterna som var med röstade att de inte visste ett dugg och ville inte reta alla muslimska stater och definitivt inte stödja Israel, endast USA gjorde det. Israel kommee väl ihåg när EU behöver energi snart när Ryssland stänger kranen och ISIS tar hand om flera arabiska oljekällor. Som sagt, ytterligare detaljer i Frontpageartikeln.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar