lördag 13 september 2014

Terrorns förhärligande i SvD.

Läs först artikeln, en välkänd Hamasälskande Israelhatande profil har skrivit ihop hennes personliga känslor, talat om barn barn barn i Gaza, eftersom där inte finna några andra barn i Israel, Syrien, Irak och visar siffror som bara Hamas kan leverera.

Kolla ytan där Israeler riskerar att träffas av missiler från de muslimska terroristerna i större delen av Israel (det är risken som framkallar trauma hos både barn och vuxna, och när de landar i närheten) med ytan som är bebyggd i Gaza, israelerna kan sikta och öder inte tid på tomrum, inte ens i sitt eget försvar med Järndomen som är programmerad att bara skjuta ner raketer som riskerar att falla i befolkningscentra. Gazanerna försöker att i viss mån träffa civila israeler, när de siktar alls.

Skribenten CATRIN ORMESTAD, gift med Gideon Levy, en av de rödaste Israelhatande skribenterna i vänstertidningen Ha'aretz, har sina egna mycket fixa åsikter som förhärligar alla palestiaaraber hur mycket terror de än åstadkommer. Se t.ex. AB, där hon har blivit kultur pga sitt judehat. Hur hårresande hon ljuger kan ses på länk. SvD saknar dagarna när de mest skrev om barn i Gaza, även om mer än BBC skrev om alla barnbilder från Syrien och Irak som tillskrevs Gaza för att det lönade sej.

12.000 barn i Syrien har dödats på sistone utan det minsta intresse från SvD eller nån annan av de stora i Sverige. Länk1, länk2, länk3länk4.

Vad sysslar SvD med? Försöker kvalificera sig inför ISIS intåg? Kristallklar antisemitism är det självklart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar