torsdag 4 september 2014

"Israel beslagtar familjens mark"

Ren antisemitism i SvD som så ofta, http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-beslagtar-familjens-mark_3880970.svd

Det är total skillnad mellan privat och statligt ägt land.

De har aldrig hört talas om att Arafat fick Nobelpris för att acceptera att han fick kontroll över den del av Västbanken där 95% av araberna bodde, A och B http://israelisverige.blogspot.se/p/omrade-b-och-c-av-jordaniens-vastbank.html   SvD insisterar på att det aldrig var något Osloavtal, och att palestinaaraberna som har existerat sedan KGB uppfann dom mitt på 60-talet - skulle ha ägt landet i tusentals år när de uppfanns. (Innan var en "palestinier" alla i mandatet, även judar.) Arafat var glad att han fått kontroll över 95% av araberna men den aspekten nämns aldrig i antisemitiska artiklar.

Osloavtalet säger inte att uppdelningen skulle siktas mellan varje bonde som insisterar på att han ägt något utan synligt bevis. Eller jude som kördes bort när Jordanien illegalt ockuperade och etniskt rensade Västbanken.Bilden visar Wikins allmänna bild av  Judeen/Samarien - i area C finns alltså ca 5% av araberna, räknar man lite så blir det en arab och hans get på ca 250-250 kvadratmeters yta, 15 per kvadratkilometer. 

Knappast anledning att plötsligt ge all den mark till araber som aldrig utnyttjat den. Araber har 650 gånger så mycket land utanför Israel som vad Israel utgör.


Idén om Israels "landbeslag" av den area de har full statlig kontroll över enligt Osloavtalet, börjar väl vissa okunniga tro på om SvD tjatar nog, den metoden Göbbels blev känd för under nazitiden.


Varenda jude som bygger på det israeliska området, enligt Osloavtalet, är "illegal" enligt sagoberättarna. Deras definition är tydligen alls inte enligt den israeliska statliga ägarens definition utan enligt en bonde i vars lådor kanske "Fred Nu" har grävt fram gamla papper när Jordanien illegalt hade fritt delat ut såna om äganderätt, som sen aldrig utnyttjats.


Den tillförlitliga Wikin har som representativ bild av området den du ser ovan så ser du hur tätt med araber där är.Rent symboliskt har det ibland lite olyckligt givits anledning att associera olika saker som inte har ett dugg med varandra att göra. Vid allvarliga attacker från araberna har Israels tema varit "de förstör, vi bygger", helt enligt Osloavtalet och San Remobeslutet, men det strider mot vad våra media fastställt som den absoluta sanningen, never mind verkligheten.

Sen den sista israelen lämnade Gaza 2005 för att de skulle kunna visa hur de ville utveckla en stat, har muslimska terrorister därifrån sänt mer än 11.000 raketer mot civila, varenda en ett typiskt krigsbrott.
Sedan 2001 har mer än 15.200 raketer och granater kommit. Men än har inte media kommit på en enda metod de tycker det är ok att Israel skyddar sig på. Bojkott? Israels fullt legala blockad är våldsamt irriterande för Bildt som tycker Hamas ska kunna importera vad de har lust med men inte vara tvungna att sätta upp industribyar för att tjäna ihop pengarna till det - minns hur han kom rusande till Istanbul när de lagbrytande "Shit to Haza" anlände.


Självklart får inte Israel besvara raketer och granater med samma. Att Hamas bryter alla krigslagar genom att utnyttja mänskliga sköldar och placera sig själv där det finns flest - inga klagomål från media inkl. Bildt. Gaza är faktiskt inte smock fullt överallt (liksom inte heller Judéen/Samarien, som är glest befolkade jämfört med Israel) men Hamas skjuter nästan alltid från de blå områdena där deras mänskliga sköldar är, inte från de mer folktomma gröna områdena.

Men inte vet våra skämtsamma media om det. de anser att hela området de senaste tusen åren har varit smockfullt av araber. Se TGS

Var de har skrivit om alla Obamapengar som går till Hamas, och antagligen Bildt-pengar också men ingen vet exakt - en del amerikanska media börjar klaga på hur Obama bryter lagen om att inte betala terroristorganisationer - se länk.

SvD bryter mot all anständighet och lag när de insisterar på att "alla bosättningar är olagliga" vilket de direkt hämtat från Abbas mun som fick det från Obamas mun direkt när han började sitt miserabla jobb. San Remobeslutet för nästan 100 år sedan, borde bägge hört talas om. Det är en i högsta grad giltig internationell lag godkänd av både NF och FN.

Osloavtalet är ett AVTAL mellan PA, (de Palestinska Myndigheterna) och Israel där bägge sa sitt. Inget Israel påtvingade palestinierna. Det är långt, och Israel har gjort sitt bästa för att uppfylla sina löften medan Arafat/Abbas inte gjort ett smack i gengäld. Abbas tror  nu han kan göra samma sak i oändlighet och få allt och uppfylla inget. Utan Israel hade dagens "palestinier" haft samma standard som den genomsnittliga syriska bonden. 

Säkerhetsrådets §242 tror inte heller SvD på. Det är ett icke bindande avtal men Israel följer de rimliga delarna. En huvudpunkt är att Israel skulle lämna delar av vad de vann i försvarskriget 1967 (säg vilket annat försvarskrig Säkerhetsrådet sagt samma saker om). Specifikt sades inte att de skulle lämna ALLT. De lämnade Sinai - den största ytan - inklusive oljefält - men inte fick de något tack för det.


SvD ägnar sig alltså åt medvetet hat mot judarna, grov misinformation för att luras.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar