fredag 12 september 2014

Reinfeldt försöker dra in ISIS i Sverige medan England, Norge, Danmark försöker skydda sej mot muslimsk terror.

England (där Oxford St är full av reklam för ISIS), Norge, Danmark och andra försöker stoppa terrorister, på diverse sätt. Reinfeldt försöker desperat skyffla in så många som möjligt och påstå inte att Sverige har den mista chans att granska bakgrunden hos alla papperslösa som invaderar våra tullar, lasarett och tandläkare, inbjudna av den svenska regeringen. Sverige är ett litet kallt land vid Nordpolen som ingen känner till som inte får informationen att man där får allt gratis och utan krav om man väl lyckas ta sej in - man behöver inte ens identitetspapper eller kan fixa i närmsta stånd som gör såna.

Karln förefaller vara totalt hysterisk och ingen i regeringen förutom SD kräver någon som helst logik. Han är totalt ointresserad av kvalificerade lagliga invandrare, med mina erfarenheter hur det är totalt omöjligt för kvalificerade akademiker från de flesta icke-västerländska länder att få arbete här, hur många kvalifikationer de än har, utländska och svenska. Ett antal har lyckats genom att anta genuint svenska namn. Även de som har studerat till en doktorsexamen här reser åter till sina hemländer och får bra jobb. Arbetslösheten här är hög, de jobb som behöver arbetskraft behöver kvalificerade personer, inte drivor av helt obildade personer som har Sharia som sin grundlag. Han har hört talas om fenomenet att svenskarna blir allt färre, varje kvinna här får 1.8 barn, är det lägre än 2.1 minskar svenskana, så medan han avlivar mängder av friska svenska barn genom abort har han hört alldeles för mycket om "alla är lika" för att ha upptäckt att Somalia och Sverige inte är lika! Det är ju inte Politiskt Korrekt att ana att ett lands uppbyggnad och funktion faktiskt till stor del beror på människorna där!

12 septenber, Tyskland har förbjudit ISIS, med identisk kopia i SvD, Reinfeldt fortsätter att bjuda in dom och lova gratis uppehälle.

Jag hittade en dansk artikel om vansinnet. Kort och gott håller Reinfeldt på att byta ut svenskarna mot diverse som har lyckats fixa pengar att komma till Sveriges gräns, om det är familjen eller en terrororganisation eller svenska regeringen (du och jag) som fixat pengarna - en årslön kanske för en del av dem, och Reinfeldts våta dröm är att han kan fortsätta förstöra Sverige, men kommer leftisarna tror jag inte det ändrar sig på den punkten. Dessa bilder berättar nog, från den artikeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar